UNDE GÃSIȚI PAILLASSE?

În România:
pe aria de desfacere a urmãtoarelor BRUTÃRII:
- ANDANAPAN, jud. Baia Mare
- ELDI, jud. Mures
- PANEMAR, jud. Cluj
- FAPICOM, jud. Harghita
- TEOCRIS, jud. Hunedoara, Alba
- PRESLAX, jud. Gorj, Caras-Severin, Olt
- CARPALAT, Sibiu
în magazinele Merkur, jud. Harghita

În hiper/supermarketurile INTERSPAR, SPAR și KAISERS, CORA, AUCHAN, Tesco, Match, Reál, CBA, Coop pe tot teritoriul Ungariei!

În magazinele de prezentare PÉKPONT de mai jos:

1095 Budapesta, Str. Mester nr. 38
(principalul magazin și brutãrie de prezentare, începând din 20 februarie)

Disponibil deja în:

1012 Budapesta, Gara de Sud
1092 Budapesta, Str. Ráday nr. 33/b
1113 Budapesta, P-ța Kosztolányi Dezsõ nr. 5.

Franciza Paillasse

Argumentele noastre - 11 motive pentru care merită să produceţi pâine Paillasse

Produsele Paillasse contribuie la îmbunătăţirea renumelui brutăriei Dvs., diferenţiindu-se astfel faţă de brutăriile obişnuite.

Brandul Paillasse este rezervat pentru brutăriile de calitate din regiune – clienţii Dvs. apreciază acest avantaj!

Paillasse vă sprijină cu un concept de marketing dinamic şi campanii publicitare. În acest fel construiţi o imagine pozitivă a afacerii Dvs., poziţionând-o în faţa concurenţei.

Paillasse vă asigură exclusivitate absolută în relaţia cu partenerii Dvs.

Producţia pâinii Paillasse înseamnă un profit în creştere constantă – veniturile provenite din comercializarea pâinii în condiţii optime de muncă, cresc considerabil.

Coaja crocantă şi gustul deosebit al pâinii Paillasse se datorează timpului de repaus îndelungat şi a compoziţiei speciale a amestecului de făină.

Făina Paillasse se obţine printr-un procedeu special, reprezentând un amestec de calitate optimă, adaptat procesului de coacere specific pâinii Paillasse.

După prelucrare şi perioada de maturare a aluatului pentru pâinea Paillasse, acesta este disponibil pe perioada întregii zile, pentru coacerea de dimineaţă şi de după masă.

Datorită umidităţii bune a aluatului Pailasse, acesta este potrivit pentru coacerea produselor precongelate sau semipreparate.

Contribuţia personală adusă de echipa Paillasse garantează calitatea verificată a produselor pe care le coaceţi în unitatea Dvs.

Paillasse este o marcă înregistrată şi brevetată, în spatele căreia stau produse artizanale desăvârşite, obţinute în conformitate cu metodele folosite de brutarul Aimé Pouly, prin procedee de coacere tradiţionale, şi care sunt produse şi comercializate deja în peste 900 de brutării din 11 ţări europene.

Întebări frecvente – Ce să răspundeţi?

De ce sunt mai bune decât produsele cu preţ similar?
Deşi Paillasse este puţin mai scumpă decât alte pâini, consumatorii sunt recompensaţi din plin datorită calităţii şi gustului.
Paillasse este într-adevăr mai scumpă decât pâinea obişnuită, dar îşi păstrează prospeţimea un timp mult mai îndelungat, fiind savurabilă chiar şi după câteva zile.

Prin ce se diferenţiază de pâinea cu timp de maturare îndelungat?
Gustând pâinea Paillasse, puteţi simţi imediat diferenţa: majoritatea pâinilor cu maturare îndelungată au un gust intensiv acrişor, în timp ce Paillasse are gust de malţ dulce.
Mărcile celebre sunt deseori copiate! Dacă ne referim la ceasuri (Rolex, Omega etc.) sau la vestimentaţie (Lacoste etc.), copiile pot fi aproape identice cu originalul, dar calitativ sunt mult inferioare.

Sunt potrivite produsele Paillasse la prepararea sandvişurilor?
Da. Recomandăm tăierea unor felii de 5-6 cm grosime, apoi secţionarea în două a acestora. Combinaţia dintre coaja crocantă şi miezul moale a pâinii devine şi mai gustoasă prin adăugarea untului.

De ce are coaja atât de crocantă?
Digestia se intensifică în timpul masticaţiei, iar deoarece conţinutul de întăritor al pâinii Paillasse este asimilat instantaneu de organism, transformându-se imediat în zahăr, consumatorul câştigă automat energie utilizabilă. Înlătură de departe senzaţia neplăcută de balonare.
Mulţumită cojii sale crocante, miezul pâinii este perfect protejat, astfel încât Dvs. puteţi savura calităţile produsului un timp mai îndelungat pentru că acesta îşi păstrează conţinutul de umiditate.

De ce trebuie presărate cu un strat atât de gros de făină?
Pentru a respecta în continuare procesarea tradiţională a pâinii, presărarea cu făină este o etapă indispensabilă al procesului de fabricare; dar am să împachetez cu plăcere pâine pentru Dvs.

Cât de populară este pâinea Paillasse în Europa?
Paillasse se fabrică prin metode manuale de către aproape 900 de brutari din întreaga Europă.

Prin ce diferă Paillasse de ciabatta?
Ciabatta conţine ulei de măsline şi multă drojdie. Cele 3-5 ore ale procesului de dospire directă cu drojdie, nu permite dezvoltarea aromelor, având o influenţă negativă şi asupra prospeţimii în timp. Din acest motiv, pâinea de tip ciabatta trebuie consumată în decursul a 3 ore.

Formular de contact

* Vă rugăm să completaţi formularul în limba maghiară sau engleză
DE CE MERITĂ?

Renumele Dvs.
Doar brutăriile de calitate produc pâine Paillasse

Produsele Dvs.
Veţi beneficia de exclusivitate în distribuţia pâinii Paillasse către partenerii Dvs.
Brandingul Dvs.
Sprijinim afacerea Dvs. cu servicii dinamice de marketing şi publicitate
Succesul Dvs.
Marja de profit a Dvs. creşte
Aptitudinile Dvs.
Vă asigurăm servicii de instruire şi control regulat, inclusiv echipei Dvs.

 

5 argumente pentru calitate

Porozitatea neuniformă, miezul de culoare crem – pufos şi moale, precum şi coaja caramelizată, în culori calde, conferă pâinii Paillasse caracteristici inegalabile de aspect şi gust.

Este o pâine originală, obţinută prin tehnologii manuale tradiţionale. Brutarul alocă un timp îndelungat relaxării aluatului pentru a permite formarea întregii scale aromatice şi asigurând astfel gustul de neegalat al pâinii.

Pâinea asigură o combinaţie optimă între caracterul crocant al cojii şi miezul moale, de o umiditate plăcută, conferind consumatorilor o experienţă gustativă intensivă şi de neuitat.

Pâinea se păstrează în condiţii optime timp de mai multe zile, mulţumită cojii sale caramelizate care protejează miezul acesteia şi menţine nivelul de umiditate al conţinutului, pentru ca produsul să îşi păstreze calităţile şi să poată fi consumat un timp mai îndelungat.

Este o pâine uşor digerabilă datorită timpului îndelungat de dospire, care se asigură ca întăritorul din conţinutul ei să fie asimilat instantaneu de organism şi transformat în zahăr simplu – ceea ce stimulează digestia.